Актуелно

Обавештавамо вас да је посебно издање Српске политичке мисли изашло из штампе.

Српска политичка мисао 2017 - посебно издање

Обавештавамо вас да ће тема за следећи број часописа Српска политичка мисао носити назив ,,КОСОВО И МЕТОХИЈА: НАЦИОНАЛНО И ПОЛИТИЧКО ПИТАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“. Имајући у виду актуелна политичка дешавања у Републици Србији и позив на дијалог по питању Косова и Метохије, часопис Српска политичка мисао жели да допринесе не само анализи овог веома осетљивог проблема, већ и да понуди његова могућа решења. У том смислу ће у следећем броју часописа не само главна тема броја, већ и остале рубрике бити прилагођене управо овом захтеву. Позивамо све заинтересоване да своје радове за наредни број часописа доставе најкасније до 01. новембра 2017. године.

Spisak eksternih recenzenata / List of external peer reviewers

Важно обавештење

Поштоване колеге обавештавамо вас да ће Редакција часописа од наредног броја (3/2016) примењивати ново упутство за ауторе.

Поштоване колеге обавештавамо вас да је Редакција часописа одлучила да радови који се предају за објављивање морају задовољити више стандарде, како у одабиру тема, тако и када се ради о процедури рецензирања. Из тих разлога молимо све заинтересоване за објављивање у нашем часопису да имају у виду ову напомену. Прецизнија упутства за предају радова налазе се на крају сваког броја часописа Српска политичка мисао.

Обавештење у вези начина достављања радова

Поштоване колеге, обавештавамо вас да ваше радове убудуће достављате искључиво на начин који је прописан у упутству за ауторе у супротном Редакција неће сносити никакву одговорност. Подсећамо вас да је E-mail адреса за достављање радова : redakcija@spmbeograd.rs

Нови број часописа

Изашао је нови број часописа Српска политичка мисао.

 

Темa броја

ДРУШТВЕНЕ ПРОМЕНЕ И ПРОТИВРЕЧНОСТИ
прочитај више
САВРЕМЕНИ СУКОБИ И ЊИХОВО РЕШАВАЊЕ
прочитај више
ИЗАЗОВИ И ДИЛЕМЕ У ПОЛИТИЧКОМ СИСТЕМУ СРБИЈЕ
прочитај више
ПРАВО И ПОЛИТИКА
прочитај више